FOTO: Locuință mistuită de flăcări – Incendiul s-a extins și la adăpostul pentru animale

0

Ca urmare a unui apel la 112, din jurul orei 02.10, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință în localitatea Ghindăoani.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Neamț cu trei autospeciale pentru stingere și o ambulanță SMURD. Incendiul se manifesta la acoperișul locuinței și la două anexe gospodăreşti (o bucătărie și un adăpost pentru animale). După localizarea și lichidarea incendiului a fost stabilită cauza probabilă de producere a acestuia ca fiind scurtcircuitul electric (cablu electric defect sau neizolat corespunzător).

În urma incendiului au ars 120 mp din acoperișul locuinței, 80 mp din acoperișul anexelor, aparate electrocasnice si au fost deteriorate mai multe bunuri din anexă. 20 de păsări aflate in interiorul adăpostului pentru animale au fost găsite decedate. Nu au fost victime umane, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult