(FOTO) Maşini tunate şi sunet la Piatra-Neamț

0

În acest weekend, în ștrandul din Piatra-Neamț se desfășoară cea de-a VIII-a ediție a evenimentului Piatra-Neamț Tuning Fest. Manifestarea este organizată de Roșca Alin, președintele ACS  Autocustoms

La acest eveniment și-au anunțat prezența participanți din toată țara, dar și din Republica Moldova și Ucraina.

foto de la cititori

Mașinile prezente în acest an au în general modificări spectaculoase, menite să arate ce anume se poate modifica la o mașină, cum și cât de extreme pot fi aceste modificări.”, a declarat Roșca Alin, președintele ACS Autocustoms, într-o conferință de presă.

În paralel cu expoziția va avea loc o etapă internațională de dbDrag, cel mai cunoscut Campionat de Car Audio la nivel mondial, dar și o etapă națională de Proper droppers (măsurarea puterii sonore la ambele etape).

Evenimentul Piatra-Neamț Tuning Fest este organizat în parteneriat cu Consiliul Județean Neamț (prin Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Neamț) și Primăria și Consiliul Local Piatra-Neamț, cu sprijinul Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț, Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț și Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Neamț.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult