(FOTO) Polițiștii locali, sprijin pentru o femeie în vârstă, depășită de greutățile vieții

0

Luni, 2 noiembrie, politistii locali ai Birouli Ordine Publică – Poliția Locala Piatra-Neamț, s-au autosesizat cu privire la faptul ca o femeie în vârstă, aparent fără locuință, se adăposteste de ceva vreme în apropierea unui magazin de pe Bulevardul Decebal din municipiul Piatra-Neamț.

Astfel, au fost contactați reprezentanții Directiei de Asistența Socială din cadrul Primăriei Piatra-Neamt, iar împreună s-au deplasat la fata locului pentru a identifica femeia și a-i oferi sprijin.

M.C., în vârsta de 78 de ani, din Piatra-Neamț, suferă de multiple afecțiuni pe care nu si le poate trata din cauza veniturilor la limita subzistenței, de care beneficiază, de multe ori fiind nevoită să vândă zarzavat, pentru a putea supravietui. Bătrânica a mărturisit că deși are doi copii și are unde locui, aceasta a fost complet uitată de aceștia din urma, fiind depășită de greutățile vietii. Asistenții sociali au demarat o anchetă și urmează ca, împreună cu lucrătorii Poliției Locale Piatra-Neamț, să se deplaseze la domiciliul femeii, pentru a stabili modalitățile în care aceasta poate fi ajutată să ajungă la medic sau să primească un venit în urma stabilirii gradului de handicap de care suferă.”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Piatra-Neamț.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult