(FOTO) Sărbătoare la Centrul Social „Împreună”/A venit Moșul!

0

A fost sărbătoare la Centrului Social „Împreună”. Beneficiarii centrului au primit joi, 19 decembrie, vizita lui Moș Crăciun.

Au fost emoții și zâmbete. Cei mai mici s-au pregătit temeinic: au colindat, au spus urături, au sorcovit si au spus poezii, aducând bucurie în sufletele participanților

La serbarea de Crăciun au fost prezenți primarul Dragoș Chitic, viceprimarul Lumința Vîrlan și Ana Berea, directorul Executiv DAS.

Atmosfera de sărbătoare a fost întregită de momentele artistice susținute de copiii clubului „RUBY’ MA MUSIC ART” și ansamblul „NiKi ” al Comunității Elene din Piatra-Neamț. Tradițiile și obiceiurile de iarnă n-au fost nici ele uitate, fiind aduse în prim-plan de membri ai ansamblului folcloric „Codrii Neamțului”.

„Mulțumiri tuturor celor s-au implicat, pentru strădania și pentru bucuria adusă beneficiarilor centrului”, a transmis echipa Centrului Social „Împreună”..

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult