http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

(FOTO) Șoferi amendaţi de polițiștii locali

0

În perioada 10-16 februarie, polițiștii Biroului Siguranță Rutieră – Poliția Locală Piatra-Neamț au desfășurat o acțiune privind transportul în regim taxi și în regim de închiriere, transportul în regim taxi și serviciile de transport public local.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii locali au aplicat 8 sancțiuni contravenționale în valoare de 3000 de lei.

O amendă în valoare de 1000 de lei s-a aplicat pentru încălcarea art. 44 și art. 45 din Legea 92/2007 („Constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 1.000 lei la 3.000 lei, operatorii economici care nu au inscripţionat în mod corespunzător mijloacele de transport folosite pentru transportul în cont propriu. Constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 1.000 lei la 3.000 lei conducătorul auto pentru nerespectarea prevederilor art. 4 alin. (2) privind refuzul de a prezenta la control documentele corespunzătoare”), iar pentru nerespectarea art. art. 22 (”se interzice transportul pe o singură cursă a mai mult de un client”) din Legea privind transportul în regim taxi și în regim de închiriere (Legea 38/2003) au fost sancționate două persoane cu amenzi contravenționale în valoare de 900 de lei.”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Piatra-Neamț.

În același context au fost monitorizate mai multe zone din municipiul Piatra-Neamț, iar 22 de persoane au fost sancționate contravențional pentru nerespectarea art. 8, pct. ”l” din HCL 7/2010 – Regulamentul privind buna gospodărire, întreținere, curățenie și estetică în municipiul Piatra Neamț („În vederea conservării și dezvoltării parcurilor, zonelor florale, spațiilor verzi din perimetrul municipiului Piatra-Neamț cât și pentru protecția florei se interzice: accesul, staționarea, oprirea și circulația autovehiculelor de orice tip pe spațiile verzi sau plantate, în parcuri, locuri de joacă pentru copii, pe trotuare și aleile pietonale”).

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult