Foto/Video. Asta se întâmpla zilele trecute pe Lacul Bicaz… „trataÈ›ie la miÈ™to”

0

Asta se întâmpla zilele trecute pe Lacul Bicaz…pescarii la datorie, se bucurau de timpul frumos, realizând ceea ce le place, AJVPS, la fel. ÃŽnsă, cum toate se fac pe lumea aceasta după legi È™i reguli, pescarii au fost traÈ™i la răspundere, dar fără niciun rezultat, decât „trataÈ›ie la miÈ™to”.

„Pe lacul Izvorul Muntelui (Bicaz) poÈ›i veni cu o barcă de 20.000 de Euro È™i să dai la “mireasăâ€�?
Răspuns: da, poți. Dacă ai și plasă la tine e și mai bine.
După mai multe apeluri efectuate de Ghindăoanu Răzvan către autoritățile competente, nesimțiții surprinși de noi și-au reluat activitatea fără nicio jenă.
Nimeni nu i-a deranjat cu nimic.
Au sunat pe un anume domn Vili de la Căpitănia portului Bicaz. Acesta era un fel de “Dumnezeu� pentru domniile lor. Domnul Vili apăra de toți și toate braconierii. De ce oare?
Rog colegii din presă să preia materialul și să-i facă cunoscuți publicului larg.
Vă mulÈ›umesc!”, a declarat pe pagina personală de facebook, domnul Cosmin Humă.

Din surse sigure am aflat că AJVPS nu vrea o colaborare cu ANCBP…nu È™tim dacă rezultatul ar fi fost altul, însă ceea ce se petrece, nu este chiar ok…vorba românului: „Unde-s mulÈ›i, puterea creÈ™te!”

De altfel, după cele discutate cu cei de la conducerea ANCBP , a rezultat că „altfel ar fi stat lucrurile dacă exista o colaborare între AJVPS È™i ANCBP”

sursa foto/video: Cosmin Humă


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult