http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

[FOTO/VIDEO] Când oamenii buni se unesc, Crăciunul e în fiecare zi

0

În urmă cu câteva săptămâni vă povesteam despre situația dramatică a unui bătrân care locuiește în cartierul Speranța. (click aici pentru articol)

Pe acest bătrân pietrenii îl cunosc, deoarece pentru a-și asigura existența omul mai cântă la acordeon în zona Muzeului de Istorie. Soția lui a decedat recent în spitalul de la Bisericani după ce ani de zile a fost ignorată de sistemul de sănătate, deși avea o boală incurabilă la ficat. Când am identificat noi cazul și am reușit să atragem atenția în mod public și să primească asistență medicală, femeia deja avea boala într-un stadiu prea avansat ca să se mai poată face mare lucru.

În articolul precizat mai sus făceam un apel către oamenii care îl pot sprijini pentru a achita facturile restante la curent în valoare de 2000 lei, deoarece venitul său este de doar 140 lei pe lună.

Cu sprijinul Asociației Născută Înger și cu ajutorul câtorva oameni darnici, am reușit să achităm facturile și să îi oferim și câteva alimente acum, în prag de sărbători.

Bătrânul, copleșit de emoție, a dorit să facă ceva în semn de recunoștință pentru ajutorul oferit. Așa că s-a decis ca în câteva seri să meargă la adăpostul de noapte pentru persoanele fără adăpost și, la ora mesei, să le cânte la acordeon pentru a simți și ei spiritul Crăciunului. Lucru care s-a și întâmplat, după cum puteți vedea în filmarea de mai jos.

Mulțumim tuturor celor care s-au implicat pentru a duce la bun sfârșit acest obiectiv.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult