(FOTO/VIDEO) Lacrimi de fericire, azi, la Tașca

0

Azi, 27 ianuarie 2021, la Tașca a avut loc recepția Blocului ANL, astfel cele 24 de locuințe (13 apartamente și 11 garsoniere) dispuse pe trei etaje și mansardă, au fost repartizate celor care s-au încadrat în criteriile cerute de lege.
După ce fericiții locatari ai acestui bloc au semnat contractele de închiriere s-au deplasat împreună cu primarul Dana Ursache și cu viceprimarul comunei Tașca, pentru a-și lua în primire locuințele.
Emoționați și nerăbdători, fiecare dintre ei au fost conduși de către primăriță care le-a înmânat cheia și o icoană cu Maica Domnului pentru un început încărcat de pace și liniște.Măicuța Domnului să fie cu voi!” , le-a urat Dana Ursache, celor care, cu lacrimi în ochi, intrau pentru prima oară în casa lor.


E un dar de la Dumnezeu faptul că am reușit să facem în comuna Tașca un BLOC ANL, faptul că ați reușit să vă încadrați în criteriile respective, vă da oportunitatea azi să primiți cheile unei case.
Începând din acest moment, aveți responsabilități strict pe spatele dumneavoastră, chiriile nu sunt exagerate, restul depinde de fiecare cum își va administra și îngriji spațiul.
Important este că de azi aveți căsuța dumneavoastră!„, au fost cuvintele și sfaturile transmise de edilul comunei, vădit emoționată.

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult