http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

[FOTO/VIDEO] Vacanță, cadouri și copii fericiți la Alexandru cel Bun

0

Începutul vacanței de iarnă este marcat de obicei, în școli, cu mici spectacole de obiceiuri și tradiții a sărbătorilor de iarnă, urmate de venirea Moșului și împărțirea cadourilor.

La fel s-a întâmplat și la școlile din Bistrița și Vaduri, comuna Alexandru cel Bun. Reprezentantul lui Moș Crăciun a fost domnul Ion Rotaru, primar al comunei Alexandru cel Bun, însoțit de domnul Valeriu Lazarov, viceprimar. Nu a lipsit nici conducerea Școlii Generale Alexandru cel Bun. După ce au fost colindați de copii, domniile lor au împărțit cadouri, atât celor mici, cât și personalului didactic.

Întrebat cum se simte în pielea lui Moș Crăciun, domnul primar Rotaru ne-a declarat: “Normal, particip la bucuria copiilor și mă bucur și eu de câte ori când am posibilitatea de a dărui. Fac acest lucru de 25 de ani, încă dinainte de a fi primar. ”

La școala Vaduri a fost dublă sărbătoare, vacanța de iarnă și lansarea primului număr al revistei școlii, “VOCEA MICILOR ALEXANDRINI”.

Revista este scrisă și redactată de elevii Școlii Gimnaziale Vaduri, coordonați de către profesor Alina Istrate și profesor Simona Miron, redactor-șef.

Redactori : Pădure Antonela, Sofrone Iustina, Sofrone George, Cochileț Cristian (clasa a V-a), Gabor Bianca (clasa a VI-a), Sofrone Teodora (clasa a VII-a), Avîrvarei Bianca, Alupoaei Lavinia, Arhire Cristiana, Bostan Miruna, Rotariu Elena, Onea Andrei (clasa a VIII-a).

C. M.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult