[FOTO//VIDEO] Zilele Comunei Borlești 2019

0

Zilele comunei Borlești au avut loc în perioada 17-18 august, la inițiativa primarului comunei, Vali Puică, și Consiliului Local.

Printre invitați s-au numărat LOS ANONIMOS, F. Charm, DJ Jonatan, MC Hoynar, Gheorghe Gheorghiu, Carmen Șerban, Liviu Ciotoi, Mihai Titoiu, Frații Păun, Ansamblul Folcloric Codrii Neamțului, Narcotic Sound, Robert Toma, Amprenta Folk, Samira Popa, Țârdia Gabriel, Sara, Navarro DJ și mulți alții.

Evenimentul a avut loc pe Aleea Dispensarului,vizavi de Școala nr. 1 Borlești. Cu acest prilej, borleștenii s-au putut bucura și de un lucru inedit și anume, Cinema în aer liber. Sătenii au fost răsfățați de organizatori cu multe surprize, menite să aducă voie bună în aceste zile de sărbătoare pentru comună.

„Bun venit tuturor, bun venit musafirilor noștri mici și mari deopotrivă. Ne-am unit să ne sărbătorim. În calitate de primar al comunității noastre, vă mulțumesc tuturor pentru susținere, și vă rog să fim împreună la bine și la greu, la necazuri și ajutor reciproc.”, a fost mesajul transmis de primarul Vali Puică localnicilor participanți la eveniment, care nu a ezitat să facă o baie de mulțime și să îi salute personal pe toți cei care s-au alăturat, cu drag, zilelor comunei.

De la parade cu cai, demonstrații de arte marțiale, festivități de premiere pentru cei mari si cei mici, mâncare bună și muzică de calitate, totul a făcut ca cei participanți să se bucure cu adevărat de Ziua Comunei Borlești. Nu a lipsit, la final, nici un spectaculos foc de artificii.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult