(FOTO/ ViDEO)Decor Lux, un nou showroom de tâmplărie PVC şi aluminiu în Piatra-Neamț

0

Decor Lux înseamnă profesionalism, experienţă vastă, gama variată de servicii, preţuri avantajoase, precum şi respectarea termenelor de execuţie. Decor Lux produce tâmplărie din PVC și aluminiu folosind tehnologie de ultima generație în domeniu.

Calitatea este o garanţie DecorLux.

Recent, Decor Lux a deschis în Piatra-Neamţ ( Bulevardul Decebal, nr. 90, cartierul Precista) un nou showroom. Persoanele interesate vor putea accesa ultimile informații din domeniu și vor avea parte de consilierea tehnică necesară achiziționării unor astfel de servicii și produse.

Acest showroom este cu siguranță unul dintre cele mai moderne din România, iar acest lucru îl datorăm partenerilor noștri, fără de care amenajarea lui ar fi fost mult mai dificilă: Profine România, Alupruf România, Messenburg România, Moldoglass Bacău, Tehnologic și Elite Interior SRL. Decor Lux nu este încă cel mai mare producător de ferestre din România, dar este pregătit, cu siguranță, să ofere tuturor clienților ceea ce doresc.” , a precizat Daniel Zugravu, director general Decor Lux.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult