FOTO. Zi a dragostei și a bucuriei la Mănăstirea Paltin Petru Vodă

0

” O țară nu înflorește din parlament, nici din guvern, înflorește din străduinta și din conștiința fiecarui individ în parte!” Parintele Iustin Parvu.
Sâmbăta, 20 februarie 2021, la Mănăstirea Paltin Petru Vodă, a fost o zi a dragostei și a bucuriei, o zi în care 35 de frati din Frăția Ortodoxă „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe Purtătorul de Biruință” și tot atâția tineri din Ascor Brașov au tăiat și depozitat lemne de foc pentru încălzirea azilului de bătrâni, trapezei, corpurilor de chilii.
Neobositii frați, împreună cu vrednicele surioare au adus mare bucurie obștei mănăstirii, loc care pentru cei prezenți a devenit demult „Acasă ‘.
A fost o zi minunată, iar ca dovadă alăturăm gândurile unei tinere prezentă la această frumoasă acțiune :
” Dragoste, muncă în echipă, rugăciune, bucurie, jertfă, acestea sunt cuvintele ce descriu acțiunea de la Mănăstirea Paltin.
De fiecare dată este un duh deosebit. De ce oare ne umplem de bucurie și energie, in ciuda faptului că trupurile noastre se ostenesc? Pentru că inimile noastre sunt pline de Hristos, de dragoste pentru aproapele, pentru că Părintele Iustin lucrează prin noi și pentru că dorința de schimbare, de a face bine, este mai presus decât oboseala trupească.
Mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mai exista oameni curajoși, plini de Viață si cu flacăra jertfei arzând în inimi!”
Să păstrăm veșnic în noi dorința de a ajuta, de a face bine și de a fi alături de cei care au nevoie de noi! Iar dragostea revărsată de Dumnezeu să se manifeste prin noi și prin toți cei care ne înconjoară!
Fiți buni și aveți dragoste, fraților, căci fără dragoste, această „coroană a virtuților creștine”, nu vom avea nimic!
Doamne, miluiește neamul nostru românesc!

Fratia Ortodoxa Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtatorul de BiruintaSursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult