Grădinița de la Speranța și dubla măsură cu care sunteți manipulați

0

22.05.2020 Ieri v-am prezentat prefectul și primarul spunând cum fac lucruri frumoase și vor termina grădinița din Speranța. (click aici pentru articol)

06.06.2019 Vă spuneam același lucru ca și ieri. ”Locuitorii din cartierul Speranța vor avea o școală și o grădiniță”… etc. și, culmea, vă prezentam aceeași poză de la proiect ca și ieri. (click aici pentru articol) Penibil, nu?

19.06.2017 Vă prezentam, de asemenea, cum s-a primit o finanțare, iar banii vor acoperi fondurile necesare finalizării grădiniței și școlii din Speranța. (click aici pentru articol) Ridicol, nu?

13.02.2017 Vă prezentam tot școala din Speranța și problemele datorate lipsei unităților de învățământ de aici și vă spuneam cum se va solicita Guvernului României să finanțeze finalizarea lucrărilor la Școala și Grădinița din cartierul Speranța. (click aici pentru articol)

07.01.2016 Încă mai credeam că se pot rezolva lucruri și propuneam primăriei chiar să ia banii din bugetul de presă să termine grădinița din Speranța.
”În cazul în care primăria Piatra-Neamț realocă banii pentru presa locală la continuarea lucrărilor de la grădinița din Speranța, publicația noastră va oferi pe tot parcursul anului 2016 gratuitate la orice publicitate și promovare venită din partea municipalității” ziceam noi în 2016. (click aici pentru articol)

02.10.2015 Vă spuneam că ”de ani de zile această construcție așteaptă să se transforme într-o grădiniță care ar fi de un real ajutor pentru toți părinții care trebuie să își transporte copiii la mulți kilometri distanță.” (click aici pentru articol)

Din păcate, construcția acestei grădinițe din Speranța se întinde pe mulți alți ani în urmă. Așa de mulți, încât nimeni nu mai știe clar când a început, dar periodic politicienii noștri merg acolo și fac poze sau doar ne spun cum o vor da la gata.

Această grădiniță este în construcție de peste 10 ani. Oare unde au fost în tot acest timp jurnaliștii locali foarte agresivi cu podul de la Preluca și cu tot ce s-a putut da vina pe PSD?

Vedeți? Aceasta este dubla măsură cu care sunteți manipulați zi de zi.
Dacă ceva ce e în curtea PDL/PNL nu se realizează la timp, e liniște. Dacă PSD întârzie o lucrare câteva luni sau o achiziție câteva săptămâni apare m**a și jurnaliștii plătiți să o alimenteze și să urle că altcineva vă manipulează.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult