Hai să aducem apele curate înapoi în peisaj – Bicaz

0

Fotografiile cu deșeuri plutind pe lacul Bicaz, distribuite pe rețelele de socializare în ultimii ani au stârnit indignarea a mii de români.

Din păcate, nici anul acesta situația nu este deloc roz. Malurile lacului Bicaz sunt împânzite de deșeuri care trebuie curățate, pentru a nu ajunge în apă și a afecta viețuitoarele acvatice.

În perioada 13-15 septembrie, vino alături de noi la BICAZ pentru primul eveniment din campania „Ape Curate în România”!

Programul, inițiat de Asociatia Act for Tomorrow și Fairy România, având ca organizator local Asociația Sens Civic, Neamț, este unul dintre cele mai ample programe de ecologizare a apelor din România, deschis către orice iubitor de natură dornic să contribuie la curățarea apelor.

Tone de plastic sunt transportate zilnic de apele din România, numeroase lacuri sunt sufocate de gunoaie, iar cercetătorii estimează că până în anul 2050 apele ar putea conține mai multe materiale din plastic decât pești. Prin acest demers vom contribui la readucerea apelor curate înapoi în peisaj! Hai și tu alături de noi să curățăm de deșeuri Lacul Bicaz.

Evenimentul are loc timp de trei zile, poti participa o zi, două sau poti sta cu noi 3 zile. Noi asigurăm cazarea la cort, mâncarea la ceaun și tot echipamentul tehnic și costurile de transport, iar tu tre să vii cu bună dispoziție, entuziasm și poftă de fapte mari.

Înscrie-te aici alaturi de prietenii tăi: https://forms.gle/jC4e9NrNi7Du2tL56sursa: Act for Tomorrow, facebook

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult