http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Harneală de politician la adresa ziarpiatraneamt.ro

0

Recent am avut ocazia să filmăm un control al prefecturii la primăria de la Poiana Teiului. Vrând să ne strice reportajul și filmarea, viceprimarul comunei, Paul Enache, a trecut pe ”harneală” ieftină încercând să inducă ideea că suntem plătiți de cineva ca să filmăm cum se face el de râs. Când am solicitat să explice cum e cu banii dați către publicația noastră ca să înțeleagă lumea ce a vrut el să insinueze, brusc nu a mai avut nimic de spus, nefiind capabil să își ducă ideea până la capăt.

Pentru cei care nu știu, noi avem o regulă foarte clară pentru a ne diferenția de cei din presă care fac bani prin șantaj și atacuri murdare. Atunci când criticăm o instituție, primărie, firmă sau persoană, timp de 6 luni de zile nu acceptăm nici un fel de contract de publicitate sau promovare de la acea firmă, instituție sau persoană. Dacă domnul viceprimar de la Poiana Teiului știe că se fac altfel treburile în presă, să facă aroganțe de genul acesta cu cei din presă pe care-i știe el că fac așa, nu cu noi.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult