http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

HeidelbergCement România S.A. organizează un proces de selecție pentru ocuparea a 15 posturi vacante de Ucenic

0

Societatea HeidelbergCement România S.A. organizează un proces de selecție pentru ocuparea a 15 posturi vacante de Ucenic, pentru fabricile de ciment Fieni – jud. Dâmboviţa, Taşca – jud. Neamţ şi Chişcădaga – jud. Hunedoara, pentru calificarea prin ucenicie la locul de muncă în ocupaţia:

Operator cameră de comandă pentru fabrica de ciment

Descrierea programului

Programul de formare profesională prin ucenicie la locul de muncă are ca obiectiv calificarea în ocupația de Operator cameră de comandă pentru fabrica de ciment, prin parcurgerea unui plan de formare profesională și a unui plan de muncă corelat cu activitatea pe fluxul tehnologic dintr-o fabrică de ciment, sub îndrumarea unor coordonatori de ucenicie, specialiști cu experiență în domeniu din societatea noastră.

Programul are o durată de 24 de luni, implicând angajarea în fabricile noastre în baza unui contract de ucenicie. La finalul programului, participanții vor susține un examen de absolvire, în urma căruia vor obține un certificat de calificare profesională, recunoscut la nivel național şi european și în funcție de rezultatele obținute vor primi o ofertă de angajare în cadrul companiei.

Condițiile de ocupare a postului
Studii și experiență:

Absolvent învăţământ general obligatoriu;
Nu este necesară experiența profesională anterioară.

Alte cerințe:

Vârsta minimă 18 ani;
Cunoștințe de bază de matematică;
Cunoștințe de bază de chimie;
Conștiinciozitate;
Curiozitate & capacitatea de a acumula noi cunoştinţe;
Stabilitate emoţională;
Atitudine pozitivă faţă de muncă / comportament productiv la locul de muncă.

Procesul de recrutare și selecție constă în următoarele etape:

Testare scrisă a cunoștințelor teoretice din domeniile matematică și chimie;
Interviu.

Testarea şi interviul se vor desfășura în perioada 22 iulie – 02 august 2019 (detaliile efective urmând a fi comunicate candidaților selectați).
Precizare:

Având în vedere cerințele legale privind programele de ucenicie nu se vor admite candidaturi ale unor persoane care dețin deja calificarea pentru ocupația de ”Operator cameră de comandă pentru fabrica de ciment”.

În cazul în care considerați că îndepliniți cerințele de mai sus și sunteți interesat/ă de acest post, vă rugăm să trimiteți CV-ul dumneavoastră până la data de 14 Iulie 2019, la adresa resurseumane@heidelbergcement.ro, telefon / fax: 021 311 59 76 / 021 311 59 73.

Doar candidaţii care corespund profilului comunicat vor fi contactaţi.


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult