[IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL] Un suflet fără apărare, omorât cu bestialitate sub ochii tatălui care filma amuzat

0

Cunoscuta Asociație Kola Kariola a intrat în posesia unor imagini de o cruzime fără margini. Doi minori sunt filmați de tatăl lor în timp ce omoară un pui de cățel lovindu-l în repetate rânduri cu o cazma, ulterior postarea ajungând virală pe rețelele de socializare.

Îngrozit și fără puterea de a viziona măcar până la capăt întreaga scenă, Marius Chirca a lansat un apel pe Facebook îndemnându-i pe toți cei care au vizionat imaginile să se mobilizeze și să facă sesizări către Inspectoratul de Poliție:

ATENTIE! IMAGINI CARE VA POT AFECTA EMOTIONAL!!!!

Inca un caz de o cruzime de neimaginat, avand in vedere ca 2 minori, sub ochii unor adulti care se amuza, ucid cu bestialitate un pui de catel, lovindu-l in repetate randuri cu o cazma.
Este infiorator! Ei sunt viitorii infractori!
Nu am putut urmari in totalitate cele doua video, unii spun ca e vb de 2 pui de catei diferiti, ucisi cu bestialitate de 2 minori diferiti.
Nu am puterea sa ma uit…


Va rog sa faceti sesizari catre IPJ Mures.
https://ms.politiaromana.ro/ro/petitii-online
Inteleg ca este vorba de o postare facuta de Sandor Varga, probabil unul dintre parintii care asista si se amuza de cruzimile de care sunt in stare odraslele lor. Intre timp video au fost salvate si printuri facute pentru a se pastra dovezile.
Se intampla in comuna Papiu Ilarian, strada Merisor, județul Mures. Parintii minorilor sunt Sandor Varga si Aranka Sandor.
Va rog, in numar cat mai mare sa faceti sesizari. Catre IPJ Muresi si Directia de Protecție a Copilului Mures.
Sesizarile se fac in baza Legii 205/2004
, se arată în postarea distribuită de Koka Kariola.

Pentru cei care au tăria de a viziona imaginile, clipul poate fi accesat AICI.

Cum e posibil să-ți încurajezi proprii copii în comiterea unor asemenea fapte, e un aspect cu mult, mult peste puterea noastră de înțelegere. Dacă superioritatea noastră, ca oameni, constă în a tortura și a ucide o vietate cât un papuc, înseamnă că ne-am născut și trăim în zadar.

Sursa: Facebook (Kola Kariola)

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult