În anul școlar 2019-2020, Liceul „Carol I” își așteaptă bobocii cu brațele deschise

0

În anul școlar 2019-2020, ne așteptăm bobocii la:
– învățământul liceal:
– matematică-informatică;
– științe sociale;
– științe ale naturii;
– economic;
– învățământul profesional:
– economic;
– prelucrarea lemnului.

Pentru a fi admiși în învățământul profesional trebuie doar să veniți cu fișa de înscriere în perioada 24 – 26 iunie la secretariatul liceului nostru.
Toți elevii înscriși la învățământul profesional primesc BURSĂ PROFESIONALĂ (200 lei/lună)!
După finalizarea studiilor profesionale, elevii care doresc pot continua studiile liceale!

Pentru a fi admiși în învățământul liceal trebuie să completați cu multă grijă fișa de înscriere, scriind pe primele locuri opțiunile liceului nostru, în ordinea în care le doriți.
Acestea sunt:
152 Matematică-informatică
153 Științe ale naturii
154 Științe sociale
151 Economic
Pentru a fi admiși la liceul nostru, aceste opțiuni trebuie scrise PRIMELE pe fișa de înscriere, în ordinea în care doriți voi!
(Sigur, e bine să treceți în continuare și alte opțiuni!)

Important de știut!
Procentul de promovabilitate a examenului de bacalaureat este – în cazul absolvenților liceului nostru – mai mare decât cel național / județean.
În liceul nostru, elevilor care au dificultăți de învățare le oferim șansa de a se înscrie în programe de remediere. Aceste programe nu numai că sunt gratuite, ci se finalizează cu premii, excursii și tabere!
25 % dintre elevii liceului beneficiază – în condițiile legii – de BURSA „BANI DE LICEU” (250 lei/lună) și de BURSE SOCIALE.
Elevii cu rezultate bune la învățătură primesc BURSE DE MERIT ȘI BURSE DE STUDIU!
Elevii care nu sunt din Bicaz beneficiază de condiții foarte bune de cazare în internatul liceului și/sau de decontarea navetei!

Relații suplimentare:
LICEUL „CAROL I” BICAZ
Bicaz, Str. Republicii, nr.21
Tel: 0233 253 541

Vă așteptăm cu drag!

În anul școlar 2019-2020, ne așteptăm bobocii la:- învățământul liceal: – matematică-informatică; – științe sociale; – științe ale naturii; – economic;- învățământul profesional: – economic; – prelucrarea lemnului.Pentru a fi admiși în învățământul profesional trebuie doar să veniți cu fișa de înscriere în perioada 24 – 26 iunie la secretariatul liceului nostru.Toți elevii înscriși la învățământul profesional primesc BURSĂ PROFESIONALĂ (200 lei/lună)!După finalizarea studiilor profesionale, elevii care doresc pot continua studiile liceale!Pentru a fi admiși în învățământul liceal trebuie să completați cu multă grijă fișa de înscriere, scriind pe primele locuri opțiunile liceului nostru, în ordinea în care le doriți. Acestea sunt:152 Matematică-informatică153 Științe ale naturii154 Științe sociale151 EconomicPentru a fi admiși la liceul nostru, aceste opțiuni trebuie scrise PRIMELE pe fișa de înscriere, în ordinea în care doriți voi!(Sigur, e bine să treceți în continuare și alte opțiuni!) Important de știut!Procentul de promovabilitate a examenului de bacalaureat este – în cazul absolvenților liceului nostru – mai mare decât cel național / județean.În liceul nostru, elevilor care au dificultăți de învățare le oferim șansa de a se înscrie în programe de remediere. Aceste programe nu numai că sunt gratuite, ci se finalizează cu premii, excursii și tabere!25 % dintre elevii liceului beneficiază – în condițiile legii – de BURSA „BANI DE LICEU” (250 lei/lună) și de BURSE SOCIALE.Elevii cu rezultate bune la învățătură primesc BURSE DE MERIT ȘI BURSE DE STUDIU!Elevii care nu sunt din Bicaz beneficiază de condiții foarte bune de cazare în internatul liceului și/sau de decontarea navetei!Relații suplimentare: LICEUL „CAROL I” BICAZ Bicaz, Str. Republicii, nr.21Tel: 0233 253 541

Publicată de Liceul „Carol I” Bicaz pe Sâmbătă, 22 iunie 2019

Liceul „Carol I” Bicaz


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult