În contextul pandemiei de Coronavirus, Primăria Poiana Teiului anunță!

0

Dragi concetățeni !

În contextul pandemiei de Coronavirus – COVID-19 – se impune aplicarea măsurilor decise de catre Ministerul Afacerilor Interne prin Departamentul pentru Situații de Urgență .
Este necesară evitarea, pe cât posibil, a participării la evenimente cu un număr mai mare de 50 persoane .
De asemenea, în cazul în care nu există o URGENȚĂ, evitați deplasarea la sediul Primariei Comunei Poiana Teiului sau la sediile altor instituții începând cu data de 16.03.2020 și până ce se vor ridica măsurile impuse . Accesul în incinta Primariei Poiana Teiului se va face doar pe baza unei programări telefonice la numărul de telefon 0233.266 250 doar pentru situațiile ce implică prezența dumneavoastră.
Conducerea APIA a luat decizia de a suspenda primirea cererilor unice de plată începând cu data de 16 martie 2020 până la data de 06 aprilie 2020.
Toți fermierii care au primit invitații pentru următoarea perioadă , inclusiv cei care au primit invitații și nu au depus cererea de plată până la această dată, vor fi reprogramati și vor primi alte invitații cu data și ora programării.
Vă recomandăm să folositi serviciile postale, de curierat si cele de posta electronica pentru a trimite inscrisurile și solicitarile dumneavoastră pe adresa de e-mail: primaria@poianateiului.ro
Pentru orice sesizări sau nelămuriri legate de acest subiect, telefon de contact: primar 0749.168.123
În cazul in care ați revenit în țară din Italia sau din alte zone afectate sau aveți cunoștință despre persoane care au venit din alte zone de risc, vă recomandăm să urmați procedura de autoizolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile, iar in situația în care prezentați simptome specifice ale infectării ( tuse , febră ) să apelați 112, nu vă deplasați la unitațile de primiri urgențe sau la medicul de familie!
Pentru orice alte informații nu ezitați să sunati la numerele de mai sus, să ne scrieți pe adresa de email sau pe rețelele de socializare.
Cu speranța că vom trece cu bine peste aceste momente și că vom da cu toții dovadă de spirit și devotament civic, vă doresc multă sănătate!

Primar, Ancuța Ana

sursa: Primaria Poiana Teiului, facebook

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult