„În grădina lui Creangă”, proiect finalizat la CTIC Târgu Neamț

0

Recent, a fost finalizat proiectul „În grădina lui Creangă” finanțat în cadrul programului MOL România și implementat de Asociația Ținutul Zimbrului și Primăria orașului Târgu Neamț, în parteneriat cu Colegiul Tehnic „Ion Creangă” (CTIC).

Cu un buget total de 9975 lei, proiectul a presupus realizarea unui spațiu verde necesar desfăşurării activităţilor de învăţare si recreere pentru elevii de la (CTIC) Târgu-Neamţ, într-un cadru natural adecvat.

Spaţiul amenajat are 170 mp si este situat în încinta CTIC (curtea interioară). Înainte de implementarea proiectului, era doar o porţiune de teren cu vegetaţie săracă şi neîngrijită. Acum, este frumos amenajat, cu arbori şi arbuşti decorativi, pergole din lemn, bănci şi mese din lemn).

Se numește… În Grădina lui Creangă.

Tot în cadrul proiectului, s-au desfășurat și activităţi de educaţie ecologică şi de sănătate: Excursie școlară la Rezervația Naturală “Codrul Secular Slătioara” (Munții Rarăului) și Educație pentru sănătate cu tema “Ești ceea ce mănânci!”.

Stefana B.

sursa foto: facebook Daniel Harpa

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult