http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

În mare parte, personalul spitalului din Piatra-Neamț nu are probleme cu implementarea pontajului electronic

0

Vă tot povestim de ceva timp despre faptul că noua conducere a spitalului din Piatra-Neamț vrea să introducă un sistem de pontaj electronic pentru ca unele cadre medicale să nu mai vină și să plece când vor ele de la serviciu.

Opoziția întâmpinată cu privire la montarea acestui sistem de pontaj electronic a fost și este încă destul de agresivă, deoarece multe cadre medicale pleacă mai repede de la serviciu pentru că au activități similare în sistemul privat. Ar mai fi și ceva zvonuri despre amante sau rude care există doar în acte și în realitate nu vin niciodată la serviciu, deci vă dați seama că este foarte deranjat un astfel de pontaj electronic pentru cei care au ceva de ascuns.

Ultimul demers împotriva acestui sistem de pontaj electronic a fost semnat de vreo 60 de angajați. Nu discutăm motivațiile lor, deoarece e o țară liberă și oamenii pot cere orice doresc ei și se pot opune la orice. Discutăm doar de procente, iar procentul de 60 de persoane din numărul de peste 1.000 de angajați nu este nici pe departe reprezentativ, ceea ce înseamnă că majoritatea au înțeles, cunosc motivele implementării sistemului și nu sunt atât de mult împotriva lui încât să fie determinați să semneze o petiție contra implementării pontajului electronic.

I.R.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult