http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

În regim de URGENŢĂ se vor efectua o serie de controale riguroase la alimentele specifice sărbătorilor pascale

0

Toleranţă ZERO faţă de produsele contrafăcute şi cele cu o calitate îndoielnică. SIGURANŢA ŞI SĂNĂTATEA CETĂŢENILOR CONTEAZĂ !

Se apropie Paştele şi pentru că SIGURANŢA ALIMENTARĂ a nemţenilor reprezintă o prioritate pentru mine, în calitate de prefect al judeţului am dispus, în regim de URGENŢĂ, o serie de controale riguroase, datorită creşterii volumului de produse alimentare, de origine animală şi non-animală, ce vor fi comercializate în pieţele şi târgurile de pe raza judeţului.
Atenţie! Vreau să se înţeleagă foarte bine ! Aceste controale vizează activitatea procesatorilor şi distribuitorilor mari, cu puncte de lucru in pieţele şi târgurile din Neamț, a abatoarelor, măcelăriilor, depozitelor en-gros de legume şi fructe!
Am iniţiat această acţiune ca urmare a sesizărilor venite de la cetăţeni, pe care-i încredințez CĂ NIMENI NU VA BENEFICIA DE UN TRATAMENT PREFERENŢIAL!
Orice abatere de la normele sanitar-veterinare in vigoare va fi aspru sancţionată. Activitatea se va desfăşura zilnic, în perioada 18 -27 aprilie 2019, iar controalele vor fi efectuate de o comisie mixtă, formată din reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului–Judeţul Neamţ, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Neamţ, Direcţia de Sănătate Publică Neamţ, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Neamţ şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie Neamţ.
Zilnic se vor face informări către cetăţeni asupra stadiului acţiunilor întreprinse şi a eventualelor măsuri dispuse, în funcţie de constatările specialiştilor.
Aştept de la dumneavoastră orice sesizare și informaţie care poate fi utilă în această acţiune.

Prefect Daniela Soroceanu


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult