În ziua de 30 aprilie, polițiștii au intervenit la 2.470 de evenimente

0

În ziua de 30 aprilie a.c., polițiștii au intervenit la 2.470 de evenimente, pentru a oferi ajutor celor aflați în nevoie sau pentru a menține liniştea şi ordinea publică. Cea mai mare parte a acestora, respectiv 1.955, au fost sesizate prin 112.

Ieri, polițiștii au acționat în sistem integrat, alături de alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și liniștii publice.

Astfel, au fost constatate 766 de infracţiuni, 113 persoane fiind surprinse în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 9 persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 18 măsuri preventive.

Pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii au aplicat 4.875 de sancţiuni, a căror valoare se ridică la peste 1.900.000 de lei, iar ca măsuri complementare, au confiscat sau indisponibilizat bunuri de peste 3.300 de lei.

În trafic, s-a acționat pentru prevenirea accidentelor rutiere, fiind constatate 122 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Totodată, polițiștii au reținut 408 permise de conducere și retras 89 de certificate de înmatriculare.


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult