Încarcerat de polițiști pentru violență în familie

0

La data de 17 aprilie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Roznov au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț, un bărbat de 41 de ani, din Roznov.

Față de acesta, Judecătoria Piatra Neamț a emis un mandat de arestare preventivă, sub aspectul comiterii a două infracțiuni de violență în familie.

În fapt, la data de 1 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 68 de ani, din Roznov, despre faptul că în seara precedentă, fiul său a lovit-o atât pe ea cât și pe soțul său, de 69 de ani. În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar ulterior față de acesta, Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

De asemenea, la data de 7 aprilie a.c., pe fondul consumului de alcool, acesta l-ar fi lovit iarăşi pe tatăl său. Ieri, polițiștii l-au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult