Incendiu generalizat în Neamț, cu risc de propagare la locuință

0
Foto caracter ilustrativ

În data de 05 august a.c., prin apel la 112, în jurul orei 18:40, pompierii romașcani au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință în municipiul Roman.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului Roman și un echipaj de la SAJ. Incendiul se manifesta generalizat la o un foișor și la acoperișul unei anexe gospodărești (formată dintr-o magazie de lemne și o bucătărie de vară) din imediata apropiere, cu posibilitatea propagării la locuință.

Până la ajungerea forțelor de intervenție, proprietarul a scos din curtea locuinței un autoturism care a fost ușor avariat din cauza incendiului. Pompierii au localizat și lichidat incendiul în urma căruia au ars: foișorul pe o suprafață de aproximativ 25 mp și bunurile materiale aflate în interior (televizor, obiecte de mobilier, aparate electrocasnice etc.), acoperișul anexei gospodărești pe o suprafață de aproximativ 70 mp.

Proprietara, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a suferit un atac de panică. Aceasta a primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ la locul evenimentului, refuzând transportul la spital. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult