Incendiu în cartierul Văleni, azi-noapte. O persoană a suferit un atac de panică

0
ARHIVA

În jurul orei 01:01, pompierii pietreni cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la un apartament din municipiul Piatra-Neamț, în cartierul Văleni.

„La ajungerea pompierilor, incendiul se manifesta în interiorul a două apartamente și la acoperișul unei clădiri cu un etaj, cu posibilitatea propagării la celelalte apartamente.

Pompierii au localizat și lichidat incendiul în urma căruia au ars aproximativ 110 mp din acoperișul clădirii, deșeuri de carton aflate în pod, obiectele de mobilier și materiale textile. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic al curentului electric (cablu electric deteriorat).

Locatarul apartamentului de la parter a suferit un atac de panică. Aceasta a primit îngrijiri medicale de la paramedici refuzând transportul la spital.”, a transmis ISU Neamț.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult