Incendiu în Neamț, în această dimineață – FOTO

0
FOTO: ISU NEAMȚ

În această dimineață, prin apel la 112, în jurul orei 04:10, pompierii pietreni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Zănești.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, un echipaj de pompieri voluntari din cadrul SVSU Roznov cu autospeciala de stingere din dotare și voluntari din cadrul SVSU Zănești. Incendiul se manifesta la o anexă (terasă) lipită de locuință și la acoperișul clădirii.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în urma căruia au ars: acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 150 mp, bunuri materiale depozitate in podul locuinței (obiecte de mobilier și materiale textile), bunurile materiale aflate pe terasă (elemente de mobilier, aparate electrocasnice etc). Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind focul deschis în spații închise (lumânare), a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, slt. Irina Popa.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult