http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Incendiu în Urecheni [FOTO]

0

În jurul orei 10.05 pompierii de la Detașamentul Târgu Neamț au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu în localitatea Urecheni.

Incendiul se manifesta la un șopron și la podul unui adăpost de animale, care are o suprafață de aproximativ 120 mp, existând posibilitatea propagării la casa de locuit a proprietarului dar și la o gospodărie invecinată. În podul adăpostului erau depozitate plante furajere. Nu au fost victime.

Animalele au fost evacuate până la sosirea echipajelor de pompieri. La această misiune au participat și voluntari de la SVSU Urecheni și SVSU Păstrăveni cu autospeciala din dotare. Forțele de intervenție au stins incendiul și au stabilit cauza probabilă de producere a incendiului ca fiind sisteme de încălzire amplasate necorespunzător fața de materiale combustibile (afumatoare).

În urma incendiului au ars : un șopron din lemn de 30 mp, podul adăpostului de animale, aproximativ 20 tone de plante furajere, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Foto: ISU Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult