http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Incendiu violent în Neamț – Intervenția pompierilor a durat 4 ore

0
Foto caracter ilustrativ

În jurul orei 22.27, prin apel la 112 pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu la o locuință din Humulești, orașul Târgu Neamț.

Pompierii de la Detașamentul Târgu Neamț cu 5 autospeciale pentru stingere au intervenit pentru localizarea și stingerea incendiului. În sprijin s-a deplasat o autospecială de stingere de la Detașamentul Piatra Neamț. Forțele de intervenție au stins incendiul după aproximativ 4 ore.

Au ars: acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 700 mp, bunuri materiale aflate în podul locuinței (tip mansardă), 2 anexe lipite de locuință, bunuri materiale aflate în cele două anexe, aparate electrocasnice și electronice, 2 centrale termice, articole vestimentare, obiecte de mobilier, – cărți, documente etc.

Au fost salvate bunurile materiale aflate la parterul locuinței. A fost evitată extinderea incendiului la o locuință cu etaj din apropiere. După ce au lichidat incendiul pompierii au stabilit cauza probabilă de producere a incendiului ca fiind scurtcircuitul electric (conductor electric defect), a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult