http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Închiderea proiectului realizat de tinerii studenți, oaspeți în comuna Tașca

0

Astăzi, 24 mai 2019, începând cu ora 15:00, are loc în Căminul Cultural Tașca, prezentarea concluziilor și închiderea proiectului realizat de tinerii studenți și reprezentanți ai Van Hall Larenstein University of Applied Sciences din Olanda, în parteneriat cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” Iași și Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, România.
În cadrul evenimentului de astăzi, va ține un discurs doamna primar Daniela Ursache, domnul Vasile Asandei, directorul general al ADR, domnul profesor George Ungureanu de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” Iași și cooordonatorul Van Hall Larenstein University of Applied Sciences din Olanda, Nellie van der Pasch.
Studenții, pe parcursul celor 5 zile de interviuri, au studiat posibilitățile de dezvoltare a comunei, au socializat cu cetățenii, au luat interviuri reprezentanților unor instituții din comuna Tașca, primăria, școala, biserica.
Tinerii au identificat soluții pentru unele viitoare proiecte care pot fi aplicate pe teritoriul comunei, pe care le vor prezenta atât aici, cât și în Olanda. Ideile lor inovative vor fi puse în practică cu ajutorul comunitatii locale, partenerilor locali cat si alti parteneri externi.
La finalizarea prezentării din Căminul cultural, începând cu orele 18,00, va avea loc petrecerea de bun-rămas în parcul Sf. Maria, Tașca. Programul se va derula pe acorduri muzicale vesele culminând cu un spectaculos foc de tabără.Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult