Incredibil! Închid școlile ca să dea vina pe PSD

0

Este incredibil până unde merg abuzurile liberalilor. După o campanie plină de abuzuri și de folosirea instituțiilor în scopuri electorale, acum s-au gândit cei de la prefectura liberală să suspende cursurile unor școli din cauza faptului că Apa Serv ar sista furnizarea apei din cauza unei avarii.

Toată această mascaradă e folosită pentru a da vina pe Arsene care are în subordine Apaserv.

Nu credem că este vreun nemțean zdravăn la cap care să nu știe că apa s-a oprit la școlile din Neamț de sute de ori în ultimii ani, pentru că țevile sunt vechi și se discută prea puțin despre acest lucru, și de zeci de ori de când a apărut COVID-ul, dar niciodată nu a suspendat nimeni cursurile unei școli pe acest motiv, mai ales că micuților li se recomandă să se dezinfecteze cu dezinfectanți. De asemenea, în condiții de criză, se pot face rezerve suficiente de apă pentru a acoperi necesarul în acest interval. Pentru acest lucru există Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

Să profiți de o sistare a apei și să suspenzi cursurile unor școli ca să faci campanie electorală, asta înseamnă să fii PDL-ist.

De ce nu suspendă liberalii cursurile la toate școlile din Neamț care au toaleta în curte dacă tot e așa de multă grijă de igiena copiilor?

La final se impune o întrebare: Asta e tot ce pot zice liberalii despre Arsene? Că a închis ApaServ apa în niște zone și de fapt Arsene a închis apa? Jenant…

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult