Informare Apa Serv: Apă cu presiune redusă (posibil sistare totală) până mâine la ora 11.30 (NEAMȚ)

0

Din cauza creșterii consumului de apă, resursele din rezervorul de înmagazinare apa potabilă din Comuna Ştefan cel Mare se epuizează cu rapiditate, fiind necesară refacerea acestora.

În aceste condiții, Compania Judeţeană APA SERV SA este pusă în situaţia neplăcută de a furniza apă cu presiune redusă existând şi posibilitatea sistării totale a acesteia, începând de astăzi 14.09.2020 ora 16.30 până marţi 15.09.2020 ora 11.30.

Vor fi afectaţi utilizatorii din Comuna Ştefan cel Mare satele Duşeşti, Bordea, Soci, iar din Comuna Bodeşti utilizatorii din satul Corni.

Apa Serv reamintește utilizatorilor din zonele afectate că folosirea apei în alte scopuri decât cel menajer duce la o creștere a consumurilor peste capacitatea maximă instalată a sistemelor de alimentare cu apă, ceea ce determină dificultăți în asigurarea unui nivel minim de apă în rezervor, care să permită funcţionarea capacităţilor de pompare în regim normal.

Mulțumim pentru înțelegere!

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri, pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult