Informare APASERV – pregătiți rezerve de apă! Se sistează furnizarea până la ora 18.00!

0

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua de distribuţie a apei potabile, Apa Serv este nevoită să sisteze furnizarea apei potabile astăzi 07.08.2019, între orele 12:15-18:00.

Sunt afectaţi de lipsa apei consumatorii din municipiul Piatra Neamț- B-dul General Nicolae Dăscălescu (de la Liceul de Chimie până la intrarea în comuna Dumbrava Roșie), Cartier Gara Veche, de la Piața Centrală până la liceul de Chimie, cartier Mărăței, cartier Văleni, str. Tineretului, Progresului, B-dul Traian, Privighetorii, Doctor Gheorghe Iacomi, Comuna D-va Roșie, Comuna Săvinești, Oraș Roznov, Comuna Zănești.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectaţi, pe care îi asigurăm că echipele ApaServ fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt şi pentru reluarea furnizării apei potabile. Pentru informaţii suplimentare, beneficiarii nostri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcţionează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340, sau pot accesa site-ul companiei www.apaserv.eu.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult