Înscrieri pentru campania de sterilizări gratuite din comuna Dochia, 9-11 august 2019

0

În zilele de 9-10-11 august 2019, la cabinetul veterinar dr. Berea Loredana (str. Numărul 5, nr. 635) are loc o campanie de sterilizări și microcipări gratuite pentru 100 de câini și pisici, cu și fără stăpân.

Organizatorii fac un apel către persoanele care au acces la internet și rude în comuna Dochia să le contacteze pentru a le explica beneficiile sterilizării și să le ajute să își aducă animăluțele la sterilizat. Se poate veni cu animăluțe și din afara comunei, dar DOAR din zonele rurale și în limita locurilor disponibile.

Cine dorește să își dedice un weekend prelungit pentru a ajuta animalele și oamenii din comuna Dochia, e nevoie de voluntari (ADULȚI) care să meargă cu organizatorii la eveniment, dar și înainte de eveniment. Experiența este obositoare, dar sentimentul că ai făcut ceva util ce are efecte pe termen lung este foarte intens! Pentru mai multe detalii sunați la 0770948683.

Dacă aveți posibilitatea să oferiți produse pentru curățenie, lese, zgărzi, hrană pentru animale (în sat sunt mai multe persoane cu mai mult de 10 câini), cartoane, cârpe, donațiile sunt bine venite!

Programările pentru sterilizări se fac la numărul de telefon 0742672944.

IMPORTANT! În ziua operației nu hrăniți animalutele și nu vă uitați buletinul acasă!

Campania este finanțată de voluntarii Asociației Prieten Credincios, organizată de dr. Crețu Cătălina în colaborare cu dr. Berea Loredana, Dr. Irina Corbu, Pensiunea Ambiance și Primăria Comunei Dochia.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult