http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Înșelăciune într-un cartier din orașul Bicaz?!

0

Înșelăciune într-un cartier din orașul Bicaz!!! Se pare că, un reprezentant al unei companii de credite de consum , o persoană bine văzută de către localnici, ar fi făcut zeci de împrumuturi folosindu-se de semnături și de adeverințe false, pe numele unor cetățeni din oraș. Mai mult decât atât, unul dintre ei ar fi o persoană decedată.
Această situație ne-a fost sesizată de către unul dintre cei înșelați, pe numele căruia s-ar fi făcut două împrumuturi. Persoana respectivă ne-a spus că această situație a fost descoperită în urma cercetărilor pe teren, efectuate de alți reprezentanți ai companiei.
Astfel, s-a aflat că peste 30 de oameni au fost înșelați, unii dintre ei cu sume de peste 10 000 lei.
Din spusele acestui martor, am înțeles că doamna care s-a ocupat cu astfel de înșelăciuni, a fost dată afară!

Cireașa de pe tort este un mesaj primit de cei „păgubiți” : „Îmi pare rău!” ; atât a avut de spus fostul reprezentant al companiei.
Oamenii speră ca totul să se rezolve și să nu fie nevoiți să tragă „ponoasele”, atât timp cât nu au semnat nici un act și nu au folosit nici un ban.

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult