Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 10 decembrie 2018
  • :
  • :

Intervenții ale pompierilor romașcani: Au deblocat o ușă și au stins un incendiu

Sursa: Ziar Roman

Misiune de deblocare ușăpompieri-deblocare-usa.jpg.400x260_q85_crop

În această dimineață, la ora 06:59, în Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost semnalat un alt caz de persoană blocată în locuință,  într-un apartament din municipiul Roman. La locul evenimentului s-au deplasat cinci salvatori militari cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, care au intervenit pe geamul de la bucătărie pentru deblocarea ușii.

Misiune de stingere incendiu

În cursul acestei nopți, la ora 00:30, ISU Neamț  a fost alertat să intervină pentru stingerea unui incendiu, izbucnit la un autoturism, în comuna Trifești.

Imediat, la fața locului s-a deplasat un echipaj format din șase pompieri cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman, care au acționat pentru localizarea și stingerea incendiului.

Datorită intervenției prompte a pompierilor militari, a fost limitată extinderea flăcărilor la întregul autoturism. În urma evenimentului au ars componente din compartimentul motor, o parte din bordul autoturismului şi o anvelopă. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui acumulator auto defect.