Întreceri ecvestre fără spectatori la Baza Hipică „Virgil Bărbuceanu“ Piatra-Neamț

0

Asociația Sportivă Club Ecvestru „Costache Lupu“ Piatra-Neamț îi anunță pe toți iubitorii sporturilor ecvestre că în acest moment că la Baza Hipică „Virgil Bărbuceanu“ Piatra-Neamț a început desfășurarea competițiilor sportive programate de Federația Ecvestră Română.

Astfel, în perioada 13-16 august 2020 vor avea loc Cupa TCE 3 Brazi, ediția a XI-a – sponsorizată integral de către Grupul de Firme TCE 3 Brazi – și Cupa Municipiului Piatra-Neamț, ediția a XXIII-a – al cărei fond de premiere este asigurat de către Consiliul Local și Primăria municipiului Piatra Neamț.

În perioada 21-23 august se vor desfășura întrecerile din cadrul Concursului Național de Sărituri peste Obstacole „Trofeul Virgil Bărbuceanu“ – sprijinit integral de Consiliul Județean Neamț – și Cupa Fermierului, ediția a IV-a – susținută de către fermierii din comunele Girov, Ștefan cel Mare, Dochia și Dragomirești.

Din păcate, din cauza pandemiei, întrecerile ecvestre se vor desfășura fără prezența publicului spectator, în tribune, având acces doar sportivii, antrenorii, arbitrii, oficialități locale și județene, sponsori, părinți ai sportivilor și membrii legitimați ai ACSE „Costache Lupu“.”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook a Bazei Hipice din Piatra-Neamț.

Doritorii vor putea urmări transmisiile on-line care vor fi făcute pe YouTube și Facebook, pe pagina Foto-Video ZOOM.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult