Introduși în arest pentru lovire și tulburarea ordinii publice

0

Patru bărbați din Valea Ursului au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 4 ianuarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă din Valea Ursului a izbucnit un conflict între mai multe persoane.

Din investigațiile efectuate a reieșit că, patru bărbați cu vârste cuprinse între 37 și 45 de ani, s-ar fi deplasat în apropierea unei societăți comerciale din Valea Ursului, iar pe fondul unui conflict ar fi lovit trei bărbați, cu vârste cuprinse între 26 și 31 de ani, din aceeași localitate.

La data de 7 ianuarie a.c., polițiștii au documentat activitatea infracțională a celor patru, pe care i-au depistat și condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În urma administrării probatoriului, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de aceștia, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

sursa: IPJ Neamt

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult