http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Inundații în Neamț din cauza defrișărilor

0

Am întrebat specialiștii și persoanele care au răspundere în acest domeniu dacă inundațiile din Neamț se datorează defrișărilor.

Directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Neamț: În zona de munte, tot ce înseamnă cursuri de apă neamenajate dau bătăi de cap la orice inundație și creează probleme mari. Faptul că se transportă masiv aluviuni și un curs al unei ape din adâncitură devine o masă de aluviuni ne spune ceva. Că în amonte terenul nu este consolidat. Eu nu știu cât s-a defrișat, nu intră în competența mea, dar mie îmi spune cursul de apă că ceva se întâmplă în amonte.
Cea mai bună măsură de a preveni o viitură, este să opreștii viitura acolo unde se formează.

Prefectul județului Neamț: Nu trebuie să fii specialist să vezi asta. Într-o proporție covârșitoare inundațiile din Neamț se datoreaza defrișărilor. Acolo unde nu este pădure, a fost defrișare, e clar că vom avea probleme.

Directorul adjunct al Sistemului de Gospodărire a Apelor Neamț: Cel puțin în zona de munte, e clar, se datorează poate faptului că s-au făcut defrișări, tăieri de vegetație lemnoasă, dar constatăm cu toții că se investește din ce în ce mai puțin în amenajarea cursurilor de apă din bazinele superioare, cursuri de apă mici, torenți. Asta e cauza principală pentru problemele de pe Borca, Sabasa, Cracău, Hangu, Farcașa, Stejaru etc.


Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult