Investiţiile în oraşul Târgu Neamţ, la mâna cetăţenilor

0

Daniel Harpa, primarul oraşului Târgu Neamţ vrea să afle opiniile cetăţenilor cu privire la investiţiile pe care ar trebui să le realizeze din bugetul local pentru anul 2020. El așteaptă propuneri de la locuitori. 

Stimați târgnemțeni, vă invit să definim împreună priorităţile şi obiectivele de investiţii pentru anul 2020.

primarul Daniel Harpa

Aștept propuneri concrete de investiții pe care doriți să le facem cu bani de la bugetul local. Idei care ar putea deveni realitate, investiții pe care le-am putea face pentru a îmbunătăți calitatea vieții și pentru a dezvolta orașul nostru.

Le puteți trimite la primărie sau prin mesaj, aici, pe contul meu.
Vă mulțumesc pentru colaborare și sper ca 2020 să fie un an prosper pentru orașul nostru!,
a transmis primarul Daniel Harpa.

Edilul a început să strângă sugestii din partea cetăţenilor. În peste 180 de comentarii postate pe facebook, târgu-nemțenii propun ca administrația publică locală să realizeze, cu bani de la bugetul local, investiții mari precum ștrand, asfaltare străzi, modernizare Stațiunea Oglinzi, telegondolă spre Cetate, dar și proiecte care nu ar necesita foarte mulți bani (de exemplu, închiderea circulației auto pe centrul oraşului, în weekend).

De altfel, „Orice propunere/ idee este bine-venită, indiferent de scara la care se poate aplica, de la cele mai mici investiții, până la cele care necesită bugete mai mari„, precizează primarul de Târgu Neamț.

Bineînțeles că printre propuneri s-au strecurat și unele
care nu țin direct de administrația publică locală. Amintim aici, ca exemplu, crearea
de noi locuri de muncă.

Ce se întâmplă în oraşul de sub Cetate este un bun exemplu de bugetare participativă, cetățenii fiind invitaţi să propună chiar ei proiecte de investiții. Tu ce sugestii ai?

Stimați târgnemțeni, vă invit să definim împreună priorităţile şi obiectivele de investiţii pentru anul 2020. Aștept…

Gepostet von Daniel Harpa am Donnerstag, 9. Januar 2020

Ştefana B.

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult