Ioan MORMECI: Lipsa trotuarelor, un real pericol pentru pietonii și bicicliștii din comuna Timișești

0

Pentru Ioan-Romică Mormeci, campania electorală care se apropie de sfârșit a fost una de bun augur, cu discuții constructive purtate cu cetățenii comunei Timișești.

Candidatul PSD la funcția de primar al acestei comune nemțene spune că, în urma discuțiilor avute cu locuitorii, a înțeles care sunt principalele lor nemulțumiri și este convins că, împreună cu echipa PSD, le va găsi rezolvare.

Cea mai gravă problemă pe care mi-au relatat-o cetățenii ar fi lipsa trotuarelor de-a lungul Drumului Național care tranzitează comuna noastră. Nu este singura nemulțumire, dar viața oamenilor este pusă în pericol, aceștia fiind obligaţi să circule la o palmă de maşini.

Pe Drumul Național, circulația este intensă și oricând s-ar putea produce un accident rutier soldat cu rănirea unui pieton sau a unui biciclist.

O dată ajuns primar al comunei Timișești, asigur toți cetățenii care au fost nevoiți să își asume acest risc până acum, că voi depune toate eforturile pentru demararea unui program pentru realizarea de trotuare, inclusiv cu pistă de biciclete.

Banul public trebuie alocat acolo unde este într-adevăr nevoie urgentă!,” spune Ioan-Romică Mormeci, candidatul PSD la funcția de primar a comunei Timișești.

Comandat de PSD NEAMȚ, produs de Ghici Computers SRL, cod MF 21200019

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult