http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Ioana Ailenei, șefă de promoție a Liceului „Carol I” Bicaz

0

S-a mai încheiat un an școlar, iar fiecare absolvent al liceului o ia pe alt drum, unul necunoscut, dar plin de surprize. Ioana Ailenei, o elevă eminentă a Liceului „Carol I” Bicaz, în vârstă de 18 ani, din comuna Tarcău, a terminat cei patru ani de școală cu media 9,88, fiind astfel șefă de promoție.
Am cunoscut-o și noi și în pofida rezultatelor excelente pe care le-a avut de-a lungul anilor de școală, este un copil modest și bine educat.

Am terminat Școala „Iulia Hălăucescu” Tarcău. Am fost și acolo șef de promoție. Am intrat prima la Liceul „Carol I” și am ales mate-info pentru că aveam mai multe opțiuni pentru facultate la acest profil.
Niciodată nu m-am gândit că o să fiu eu șef de promoție, țelul meu nu a fost acesta. Mereu mi s-a spus că trebuie să învăț dacă vreau să am o viață usoară și să fac ce-mi place mie, de aceea mi-am propus să învăț cât mai multe, atât la școală, cât și în viață. Nu mă consider o persoană diferită sau foarte deșteaptă pentru că am note bune, pur și simplu așa s-a întâmplat. Pentru asta mulțumesc părintilor și bunicilor pentru că au avut grijă de mine și m-au educat astfel încât să devin omul care sunt astăzi.
Pe viitor vreau să fac o facultate de automatică și calculatoare, încă nu știu în ce oraș .
Le mulțumesc domnilor profesori în numele tuturor absolvenților pentru că ne-au îndrumat în toți acești ani, iar colegilor pentru toate momentele petrecute impreună, cu bune și rele.
Le doresc tuturor să reușească în ceea ce și-au propus și să auzim doar de bine unii de ceilalți! „, ne-a declarat Iulia.

Felicitări și din partea noastră! Multă baftă la BAC și în viață!


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult