Ionel Arsene a revenit pe drumul judeţean care duce spre Spitalul de Pneumoftiziologie Bisericani, pentru a verifica stadiul lucrărilor

0

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a revenit pe drumul județean DJ 157 C, care leagă localitatea Alexandru cel Bun de Spitalul de Pneumoftiziologie Bisericani, pentru a verifica stadiul lucrărilor.

Lucrare este una dificilă, care necesită intervenții de o complexitate ridicată. Până în prezent s-au turnat 71 de coloane pentru fixarea solului, la o adâncime de 12 metri, pentru a nu se mai înregistra alunecări de teren în zonă.

Circulația pe acest sector de drum se va desfășura în continuare cu restricții, pe un singur sens, până la finalizarea lucrării. Regret că s-a produs acest disconfort participanților la trafic și le mulțumesc pentru înțelegere. Mă preocupă starea acestui drum, afectat de precipitațiile înregistrate în iulie anul trecut, în urma cărora s-au produs alunecările de teren, deoarece asigură accesul la o unitate spitalicească de interes regional și duce spre o zonă aleasă pentru relaxare, aleasă de către foarte mulți iubitori de natură.”, a transmis Ionel Arsene.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult