Ionel Arsene acuză punerea la zid a medicilor: „Respect pentru purtătorii de halate albe!”

0

Președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, reacționează cu privire la atacurile îndreptate împotriva medicilor nemțeni în această perioadă.

Iată mesajul transmis:

„Mă cutremură și mă revoltă unele atitudini atât de ostile față de medicii din Neamț, tocmai în aceste momente când sunt cel mai expuși și încercați de blestematul ăsta de virus! Ultimul lucru de care au nevoie acum este să fie huliți public de presă și amenințați de diverși politicieni fără nici un Dumnezeu!

Lăsați doctorii să muncească în liniște și încetați cu hărțuiala și amenințările la adresa lor! Dacă fac greșeli, vor fi trași la răspundere de cei care sunt în măsură să o facă! Nu sunteți voi cei care le puteți judeca munca! Sunt oameni si pot greși, sunt cei care muncesc în aceste zile până la epuizare, adormind uneori pe holuri și tărgi!

Fără curajul și devotamentul cadrelor medicale vom fi pierduți!

Este incredibil cum se aruncă vina asupra unor profesioniști de care depinde viața fiecăruia dintre noi, în aceste zile de pandemie!

Cum e cu putință să ameninți medicii cu dosare penale, când există poze în care se vede clar că pacientul respectiv este cărat cu targa de către angajați ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență?!

Regret enorm că un nemțean a trecut printr-o experiență cruntă în ceea ce a însemnat concluzionarea infectării sale cu COVID-19 și transportul la o clinică de specialitate, la Iași.

E trist și vreau ca niciodată, nimeni, să nu mai treacă prin așa ceva! Îi rog pe medicii și asistenții medicali nemțeni să dea dovadă de profesionalism și să respecte jurământul lui Hipocrate!

Am încredere în ei, în profesionalismul lor și de aceea le voi fi alături de câte ori vor avea nevoie de mine! Iar atunci când li se va face o nedreptate, mă voi bate pentru apărarea lor!

Să avem cu toții în vedere că de la apariția pandemiei, cadrele medicale sunt foarte stresate, surmenate, au un volum de muncă foarte mare și că pleacă de acasă cu sufletul îndoit că pot fi infectați oricând de acest virus.
Dumnezeu să vă apere și să vă ferească pe toți cei care vă riscați sănătatea și viețile voastre, salvând alte vieți!
Respect pentru purtătorii de halate albe!
”, a declarat Ionel Arsene.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult