Ionel Arsene răspunde întrebărilor cetățenilor din județul Neamț

0

În această perioadă, nemțenii așteaptă de la toți decidenții politici exemple de abordare a situației de criză prin care trece acest județ. Sunt multe întrebări pe care cetățenii și le pun și e firesc. Unii adresează aceste întrebări direct oamenilor politici sau celor implicați în administrația locală. E un moment în care comunicarea cu cetățenii trebuie să fie clară, fermă și să aducă încredere că situația este sub control sau cel puțin se încearcă cu toate puterile să se țină sub control.

Sistemul medical este o problemă intens dezbătută pe rețelele de socializare în această perioadă și cetățenii au nevoie de răspunsuri. Suntem pregătiți?

Pe pagina de facebook a președintelui CJ Neamț, Ionel Arsene, întrebările nemțenilor curg și, în calitate de responsabil cu administrația din județ, Ionel Arsene face tot posibilul să răspundă la cât de multe posibil. Mai jos e doar un exemplu de răspuns la o întrebare extrem de pertinentă, cum sunt multe altele adresate de cetățenii județului.

Este timpul ca toți decidenții să se implice activ în comunicarea cu oamenii, bineînțeles, o comunicare în limitele legii impuse de Starea de Urgență, pentru ca această comunitate să înțeleagă mai bine ce se întâmplă, ce pot face ei și ce trebuie să facă sau fac deja autoritățile.

Desigur, recomandarea principală trebuie să fie una singură: „Stați acasă!”.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult