http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

„Iubire” fără limite la Neamț. Ordin de protecție încălcat

0

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă, au reținut un bărbat, din Dulcești, sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea hotărârii judecătorești.

La data de 26 august, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați de către o femeie, de 30 de ani, din localitatea Ion Creangă, despre faptul că fostul său concubin a încălcat ordinul de protecție emis de Judecătoria Roman.

Din investigațiile efectuate a reieșit că, în noaptea de 25/26 august, acesta a încălcat ordinul de protecție, prin aceea că a pătruns în curtea locuinței femeii și a spart un geam de la ușa de acces, încercând să intre înăuntru. În urma stării de temere create, femeia, împreună cu cei doi copii, a mers într-o altă locuință din aceeași curte.

Bărbatul a pătruns în locuința fostei concubine, de unde a sustras o poșetă cu mai multe bunuri. Acestea au fost recuperate de polițiști și înapoiate femeii.

Bărbatul a fost identificat și reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea hotărârilor judecătorești (două acte materiale) și furt calificat, urmând ca astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult