http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Iubitorii ambarcațiunilor ușoare sunt așteptați pe lacul Izvorul Muntelui (Bicaz)

0

Pe 15 și 16 Iunie 2019 iubitorii ambarcațiunilor ușoare sunt așteptați pe lacul Izvorul Muntelui (Bicaz) de la poalele masivului Ceahlău din județul Neamț, unde va avea loc a V-a ediție a evenimentului Bicaz Kayak Fest, manifestare ce urmărește promovarea, încurajarea și dezvoltarea comunității kaiaciste din România, a relațiilor interumane bazate pe fair-play și respect reciproc, precum și promovarea celei mai pitorești zone din județul Neamț.

Locul de START/FINISH a competițiilor din cadrul evenimentului Bicaz Kayak Fest va fi din Portul Turistic Bicaz.

Program:
Sâmbătă 15 Iunie 2019 ora 10 sunt programate concursurile de maraton și semi-maraton :

Concursul de maraton se va desfășura pe o distanță de 40 de kilometri, cu plecare din portul Bicaz spre Viaduct (coada lacului) și retur.
Concursul de semi-maraton se va desfășura pe o distanță de 20 de kilometri, cu plecare din portul Bicaz spre Viaduct, cu întoarcere și retur în dreptul satului Izvorul Alb (zona Baicu).
Traseele sunt ușoare și frumoase, (nu necesită pregătire fizică deosebită) în așa fel încât după parcurgerea lor să avem cu toții suficientă energie pentru a ne bucura de o seară minunată alături de prieteni.
Duminică 16 Iunie 2019 începând cu ora 11, cei care mai au energie și vor să câștige premiile oferite de sponsori pot participa la concursuri de eskimo-rolling și sprint. Festivitatea de premiere este programată în jurul orei 14.

Bicaz Kayak Fest este ocazia perfectă de a explora frumoasa regiune a lacului Bicaz din imediata apropiere a Parcului Național Ceahlău și de a lua parte la un eveniment sportiv inedit. Vă așteptăm să padelati și să vă consumați energia pe apă , într-un cadru natural impresionant!


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult