Iulian Bulai și Florin Zaharia de la USR, ați mințit!!!

0

În data de 20.05.2019, deputatul USR, Iulian Bulai, care pare băiat deștept, a fost păcălit ca un copil de grădiniță de niște persoane rău intenționate și a făcut o plângere penală societății Troleibuzul sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deturnare de fonduri. Dosarul a fost CLASAT faptele nu există!

Totul a pornit de la niște informații false lansate în spațiul public despre niște autobuze ale societății Troleibuzul care ar fi dus oameni la un miting PSD de la Iași, dar fără să se plătească transportul și multe alte aberații de care deputatul USR Iulian Bulai s-a folosit ca să arate cum se luptă cu ciuma roșie și ce mafie e la Troleibuzul. Desigur că plângerea penală nefondată făcută de deputatul USR a fost preluată de presa naivă și rostogolită de ziceai că au furat PSD-iștii autobuzele cu totul.

Au urmat controale, oameni chemați să dea cu subsemnatul la poliție, stres și tot ce include o cercetare penală, cercetare penală care s-a încheiat și dosarul a fost CLASAT. Nicio acuzație lansată de Iulian Bulai și amplificată de presa care voia să lovească în PSD și Ionel Arsene nu s-a dovedit a fi adevărată. MINCIUNI 100%.

Domnul Iulian Bulai și domnul Florin Zaharia, care au lansat acuzații dovedite ca fiind neadevărate despre societatea Troleibuzul, PSD și președintele Consiliului Județean Neamț, acum că dosarul s-a clasat, ar trebui să își ceară scuze public față de cei pe care i-au acuzat pe nedrept de comiterea unor fapte penale!

Ia uite ce violență verbală construită și argumentată pe minciuni … ”angajați ai societății, la mitingul PSD de la Iași. Este doar unul dintre cazurile, documentate de membrii USR Neamț, în care instituții și societăți de stat din județ au folosit resursele publice pentru a duce oameni, de la elevi de liceu la angajați, la manifestarea de campanie a lui Liviu Dragnea…. absolut inacceptabil ca PSD să folosească instituțiile de stat pentru mitinguri de partid, deturnând resurse și forțând angajați publici să pozeze în susținători de partid….. Societatea de transport local nu e firma privată de autocare a președintelui Consiliului Județean, iar nemțenii nu plătesc taxe ca să aibă PSD cu ce organiza mitinguri electorale”.

În general, avem o părere bună despre domnul Iulian Bulai, dar să faci plângeri penale fără nicio dovadă și să fie oamenii cercetați și controlați luni de zile doar că vrea un politician să își facă imagine este inacceptabil.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult