http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Iulian Curelaru, un Business Lawyer, candidează pentru funcția de primar la Piatra-Neamț

0

Sâmbătă, 29 februarie 2020, a avut loc o conferință de presă susținută de Partidul Ecologist Român – filiala Neamț.

La finalul conferinței de presă, președintele Iulian Curelaru și-a anunțat candidatura pentru primăria municipiului Piatra-Neamț:

În încheierea conferinței de presă anunț că voi candida la funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț și promit că nu-mi voi delega viitoarele atribuții, asumându-mi această funcție cu toată responsabilitatea, deoarece sunt un ecologist convins de ideologia partidului din care fac parte.

De multe ori ne întrebăm de ce democrația care ne-a transformat în cetățeni autonomi, capabili de a ne exercita neîngrădit drepturile și libertățile fundamentale, ne-a făcut să nu vedem unele probleme actuale de mediu, pe plan local, care pun în pericol viața însăși.

Proiectul PER „Eco City” elaborat de către experții noștri a fost adaptat situației și necesităților din Piatra-Neamț, și sper, în urma opțiunii dumneavoastre electorale, să poată fi desfășurat. Pentru o natură curată este nevoie de o politică la fel de curată.

Iulian Curelaru, născut în 1977, pe lângă activitatea în domeniul politic, este absolvent al Universității din Viena cu studii superioare în dreptul european și internațional al afacerilor. De asemenea, are o bogată activitate la ONU. În politică, Iulian Curelaru îmbrățișează doctrina ecologistă.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult