Ivan Patzaichin, unul dintre cei mai iubiți, respectați și medaliați sportivi ai României, va veni la Ceahlău

0

Ivan Patzaichin, unul dintre cei mai iubiți, respectați și medaliați sportivi ai României, va veni în Neamț la Festivalul Water Music 2019. Evenimentul are loc între 12 și 18 august, în comuna Ceahlău.
Organizatorii au pregătit un program extrem de atractiv:

❖ 12 August – deschiderea festivalului
❖ 13 August – Open stage, activități sportive, clubul nautic Outdooris sub egida Bicaz Kayak Fest organizează demonstrații nautice
❖ 14 August – Open stage, activități sportive, demonstrații nautice, concert Radu Captari.
❖ 15 August – Ziua Marinei – Redeschiderea Debarcaderului Ceahlău – Parada bărcilor și sportivilor, Concurs de caule. Party marinaresc – concert trupă de coveruri.
❖ 16 August – Rowmania Fest și Asociatia Ivan Patzaikin Mila 23 concurs de vâslit în canotcile 10+1, demonstrații nautice, concerte trupa Zob, Scarlet Aura si Marcian Petrescu & Trenul de noapte.
❖ 17 August – parada motocicliștilor cu demonstrații de abilităti, activități sportive, Rowmania Fest și Asociatia Ivan Patzaikin Mila 23 concurs de vâslit în canotcile 10+1, demonstrații nautice, concert Zdob si Zdub, Kempes și Green Ties.
❖ 18 August – parada mașinilor de off – road cu demonstrații pe trasee dificile, demonstrații nautice, concert Celelate cuvinte, Odyssey și Fără zahăr.

M-am întâlnit astăzi cu George Sărluceanu, cel care a construit de la zero acest festival de muzică și sport, care în 2019 va fi la a doua ediție.

Consiliul Județean este partener al festivalului.

Susțin orice demers ce ajută la promovarea județului, dar și a sportului și muzicii. Sper ca nemțenii să se bucure din plin de festival!Ionel Arsene


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult